• Contributie

  Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens Saasveldia naar ieder lid of ouder een SMS, e-mail of een brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. Het kan zijn dat er een totaal contributie bericht wordt aangemaakt voor meerdere leden uit een gezin, als hetzelfde 06-nummer of zelfde email bekend is bij Saasveldia. In het bericht is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen.

  Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt € 1,00 voor elke termijn in rekening gebracht en is alleen mogelijk via automatische incasso). Voor de aangegeven vervaldatum dient de contributie betaling te worden voldaan. Indien er is gekozen voor betaling in termijnen, dan wordt er voor elke vervaldatum een herinnering per SMS, e-mail of een brief gestuurd. Het totale contributiebedrag moet wel voor 1 februari betaald zijn.

  Dus voor dit seizoen 2020-2021, kan de contributie in november, december 2020 en/of januari 2021 betaald worden. Zorg er voor dat Saasveldia het juiste 06-nummer of email-adres heeft.

  Indien Saasveldia nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u (indien voorheen niet automatische incasso is uitgevoerd) een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen.

  U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de Thijmen Pol of Fons Borgerink of via https://www.clubcollect.com/nl/signin. Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com.

  Contributie tarieven

  Soort lid Bedrag per jaar
  Onder 9 € 110
  Onder 11 € 110
  Onder 13 € 135
  Onder 15 € 140
  Onder 17 € 145
  Onder 19 € 150
  Senioren € 230
  Steunend lid € 55