• Fysiotherapeutische begeleiding Saasveldia

  Sinds enkele jaren heeft voetbalvereniging Saasveldia de sportfysiotherapeutische begeleiding geregeld. Heb je tijdens of na de wedstrijd of training een blessure opgelopen, of loop je al een langere tijd met klachten, dan is er een mogelijkheid voor alle spelers, zowel senioren als junioren van Saasveldia, om op de dinsdag- of donderdagavond langs te komen bij één van onze fysiotherapeuten voor onderzoek en of behandeling.

  Saasveldia werkt hiervoor samen met Fysio Cure

  Fysio Cure is een praktijk voor (sport-)fysiotherapie gevestigd aan de Zandbreeweg 20 in Oldenzaal en Roomweg 180 in Enschede. Binnen de praktijk is er een geruime hoeveelheid aan (top-)sport ervaring. De (sport)fysiotherapeuten werken dagelijks ind e praktijk met (top-)sporters op de sportvelden van onder andere rugby, soft- en honkbal en voetbal en schaatsen.

  In 2016 is Fysio Cure gestart en de praktijk heeft zich gespecialiseerd in de orthopedische- en sportgerelateerde klachten en problematiek. Fysio Cure voorziet je graag van effectieve, doelmatige en transparante zorg en streeft ernaar samen te werken aan jouw gezondheid en herstel.

  Bij RKSV Saasveldia is Sven Vos aanwezig op de dinsdagavond tussen 19:15-20:00 met een vrij medisch inloopspreekuur. Het spreekuur is toegankelijk voor leden van RKSV Saasveldia. Mocht je meer informatie willen dan kun je altijd even binnen lopen bij het medisch spreekuur of contact op nemen met info@fysio-cure.nl of bellen naar 0541-723985.

  Meer informatie over de fysiotherapiepraktijk vind je hier.