• Fysiotherapeutische begeleiding Saasveldia

  Sinds enkele jaren heeft voetbalvereniging Saasveldia de sportfysiotherapeutische begeleiding geregeld. Heb je tijdens of na de wedstrijd of training een blessure opgelopen, of loop je al een langere tijd met klachten, dan is er een mogelijkheid voor alle spelers, zowel senioren als junioren van Saasveldia, om op de dinsdag- of donderdagavond langs te komen bij één van onze fysiotherapeuten voor onderzoek en of behandeling.

  In overleg met de fysiotherapeut kan er meegetraind worden met de hersteltraining. Afspraken kunnen via de trainer/leider geregeld worden. De contacten met Inge Nijboer en Dennis Spoolder kunnen dan snel gemaakt worden.

  Indien er meer fysiotherapeutische behandeling nodig is, dan is het zowel praktisch als gewenst dat er een afspraak wordt gemaakt met de praktijk van Inge Nijboer (Fysio Fit te Borne) of Dennis Spoolder (Fysiotherapie Nusmeier te Saasveld en Oldenzaal). Zij hebben beiden veel ervaring met sportblessures en hebben hierin inmiddels een zeer goede naam opgebouwd. Beiden zijn hierop ook afgestudeerd.

  Inge Nijboer is op dinsdagavond (vanaf +/- 19:00 uur) als sportfysiotherapeut en hersteltrainer bij Saasveldia. Zij is werkzaam bij FysioFit te Borne. Dennis Spoolder is op om de week op donderdagavond (vanaf +/- 19:00 uur)als sportfysiotherapeut en hersteltrainer aanwezig bij Saasveldia. Dennis heeft de praktijk van Fysiotherapie Nusmeijer in Saasveld overgenomen.

  Contactgegevens:

  Inge Nijboer: 0623555320
  Dennis Spoolder: 0642210006

  Meer informatie over de fysiotherapiepraktijken vind je hier