• Nieuwe jeugdleden van harte welkom!

  Dag voetballers en ouders,

  Ieder jaar mogen we weer nieuwe leden verwelkomen en om met name diegene die voor het eerst de gang richting ons sportpark gaan maken te ondersteunen, hierbij een aantal regels:

  1. Kinderen dienen zich aan te melden via ons contactpersoon mini’s (5 – ca. 7 jaar): Fred Bruns Tel: 06-13328120.
  2. Op maandag trainen de mini’s onder leiding van Fred en Gijs Bruns.
  3. Tijdens de toernooivormen op zaterdag, wordt er beurtelings gespeeld bij DSVD, UD(W), RSC, Reutum en Saasveldia. De leiders op deze dagen zijn:
   - Marloes Lansink Tel: 06-21528616
   - Anne Bootsveld Tel: 06-27293970
  4. De mini’s betalen €15,00 contributie per half jaar en dit zal door Fred Bruns ingezameld worden. Let op: Ze zijn dan nog geen lid KNVB!
  5. Bij de overgang naar de KNVB competitie (dus na de mini’s) moeten de kinderen aangemeld worden bij de KNVB. Hiervoor dien je een formulier te downloaden van www.saasveldia.com en in te leveren bij Fons Borgerink.
  6. Het Saasveldia tenue kan men kopen via Theo Munster, Van Reedestraat 9 Saasveld. Vanaf de JO13 (hele veld competitie) worden de teams voorzien van een sponsortenue.
  7. We zijn een vereniging. Letterlijk: een groep mensen met dezelfde interesse. Niet het bestuur, niet de hoofdtrainer, niet de pupil JO10 is het belangrijkst. We doen het met zijn allen. Dit houdt in dat ouders, die geen functie binnen de vereniging hebben, 1 a 2 keer per seizoen kantinedienst gaan draaien op zaterdagmorgen / zaterdagmiddag. We kunnen hier heel kort in zijn; zonder jullie lukt het ons niet de bezetting achter de bar rond te krijgen. Het is leuk werk en je ontmoet veel mensen uit ons dorp, maar ook uit omliggende dorpen / steden. Je krijgt aan het begin van elk seizoen een dienstschema, zodat je ruim van te voren weet wanneer je dienst hebt.(en bij eventuele verhindering zelf kunt ruilen)

  We wensen jullie veel sportief plezier,
  Jeugdbestuur RKSV Saasveldia