Nieuwjaarsloop 2019

Hallo sporters en andere verenigingsmensen uit Saasveld,

Zoals jullie wellicht bekend is organiseert onze voetbalvereniging inmiddels alweer 16 jaar lang de nieuwjaarsloop. Ook dit jaar zal dit sportieve gebeuren weer plaatsvinden op de eerste zondag van het nieuwe jaar, dus op 6 januari 2019. Iedereen uit Saasveld mag hier aan meedoen, en ook oud-inwoners zijn uiteraard van harte welkom.

Opnieuw wordt er aan verschillende verenigingen uit Saasveld de mogelijkheid geboden om geld te verdienen voor de verenigingskas. Concreet houdt dit in dat elke loper zijn eigen vereniging kan sponsoren door deel te nemen. Ondernemersvereniging Soccer wil ook dit jaar voor elke loper die meedoet  tien euro schenken aan de desbetreffende vereniging met een maximum van 200 euro per vereniging.

Stimuleer dus zoveel mogelijk leden om op zondag 6 januari 2019 mee te doen aan de Nieuwjaarsloop. Je kan door maximaal 5 kilometer (volwassenen), dit is maar een half uurtje hardlopen, in totaal 200 euro voor je eigen club verdienen. In deze korte tijd is er geen enkele actie te bedenken die zoveel geld kan opleveren.

Nieuw is dit jaar de wandelroute van ongeveer 3,0 km, op veler verzoek hebben we deze toegevoegd aan het programma.

Houdt de posters in de gaten voor meer informatie. Hierin staan de afstanden voor de jeugd en de tijdstippen van starten vermeld. Let op: de starttijden zijn gewijzigd ten opzichte van 2018!

We hopen op een grote deelname.

Zijn er nog vragen, laat het weten.

Organisatie Nieuwjaarsloop

Contactpersonen: