• Saasveldia MO17-1 kampioen!

  9 jun 2022
 • Woensdag 8 juni 2022 kan wederom in de geschiedenisboeken van RKSV Saasveldia geschreven worden. 
   
  Het meidenteam MO17-1 kon de welbekende beker in ontvangst nemen als kampioen van de 2de klasse. Dit zat er echter een 4-tal weken absoluut nog niet nog aan te komen, aangezien er veel ingehaald moest worden. Dat deze wedstrijden allemaal met een overwinning afgesloten werden, maakte het wel heel spannend. Vorig week werd tegen mede kampioenskandidaat KVV Losser MO17-1 een zwaarbevochten gelijksspel mee naar huis genomen en dit zorgde ervoor dat de meiden op de laatste speeldag aan een gelijkspel genoeg had om op doelsaldo kampioen te worden.
   
  Dit was echter niet de bedoeling en tegen Achilles '12 MO17-1 zou en moest een overwinning gehaald worden. De schrik zat er direct goed in, omdat Achilles '12 op een voorsprong kwam.  Maar de meiden herpakte zich goed en al snel werd deze omgezet naar een 2-1 voorsprong. Na rust kwam MO17-1 eindelijk in haar spel en werd er uitgelopen naar een 5-1 overwinning.
   
  Na het laatste fluitsignaal van de correct leidende scheids Hans Brinkhoes, kon het feest losbarsten.  Dat het feest tot in de late uurtjes duurde, lijkt ons overbodig te vermelden.
   
  Nogmaals meiden; VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE UNIEKE PRESTATIE.