Saasveldia organiseert Rookworsttoernooi

Op zaterdagochtend 29 oktober organiseert Saasveldia de eerste editie van het Rookworsttoernooi. Een toernooi die wordt georganiseerd voor de allerkleinsten, ook wel de mini’s, dit zijn 5- en 6-jarigen die nog niet in de F-jeugd kunnen voetballen.

De mini’s voetballen in een verkleinde wedstrijdvorm van 4 tegen 4, waarbij ze kennis maken met het voetbal. Het draait daarbij niet om het winnen van wedstrijden maar om het plezier hebben in het voetbal. Het leukste daarbij is natuurlijk om met een eigen team tegen andere teams te gaan voetballen, daarom organiseren wij als Saasveldia het Rookworsttoernooi. Zo kunnen de kinderen voor het eerst echt kennis maken met het spelen van wedstrijden in een soort toernooivorm waarbij ze drie verschillende tegenstanders treffen uit een ander dorp. Natuurlijk zijn ze op het eind van de ochtend allemaal kampioen en ontvangen ze een leuk presentje.

Voor dit toernooi worden alle dorpen in de omgeving uitgenodigd om met één of meerdere mini-teams deel te nemen. Daarnaast willen wij bij deze graag ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, etc. uitnodigen om er samen met de kinderen een gezellige ochtend van te maken.

Heeft uw vereniging ook één of meerdere mini-team(s) maar zijn jullie niet door ons benaderd? Neem dan even contact op met één van onderstaande personen:

Alfred Bruns; 06-13328120
Marco Asbreuk; 06-53336015
Michel Veldhuis; 06-25548198