• Saasveldia Sportdag / Nationale Voetbaldag groot succes

  13 jun 2022
 • De KNVB Nationale voetbaldag  en Sportdag RKSV Saasveldia konden dit jaar mooi gecombineerd worden op zaterdag 11 juni 2022. De activiteiten commissie onder leiding van Olaf Pol had een mooi programma in elkaar gezet, waardoor er voor elk wat wils te beleven viel. In de leeftijd van 4 t/m 13 jaar konden de kinderen zich opgeven, ongeacht lid of geen lid.
   
  De groepen werden verdeeld over de diverse spelletjes, waaronder Dart schieten, voetgolf, snelheidsmeter, flessenvoetbal, de klungelige ober, etc.
  De weergoden waren ons goed gezind en met name de waterspellen zorgden ervoor dat iedereen een nat pak kreeg. IJs voor verkoeling en patat/frikandel voor de honger, maakte deze middag een groot succes.
   
  Alle leiders / trainers bedankt voor jullie medewerking en natuurlijk bedankt voor jullie energie het afgelopen voetbalseizoen. Een aantal teams traint nog door met de oude selectie en een aantal teams gaat reeds oefenen voor het nieuwe seizoen. Volgende week worden de teamindelingen op internet bekend gemaakt, zodat het voor iedereen duidelijk is waar hij / zij in voetbalt.