• Samenwerking Saasveldia en Rabobank

  8 jan 2024
 • Op 20 december 2023 werd in Bornerbroek een bedrag van € 125.000,00 door de Rabobank verdeeld onder verenigingen, instanties, Stichtingen, etc. Insteek was dat eenieder met een plan moest komen om gebruik te maken van deze Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage.  
   
  Wat betreft duurzaamheid heeft RKSV Saasveldia al veel geïnvesteerd middels zonnepanelen, warmtepomp en LED verlichting. Ons laatste kunststukje betreft een volautomatische sproei-installatie op de velden 2, 3 en het kleine trainingsveld. Dit plan lag al op de plank en deze geste van de Rabobank past hier perfect bij;
   
  Geen verplaatsten van de sproeihaspel door de trekker. De vele vrijwilligers die dit werk 4 a 5 keer daags moesten uitvoeren en natuurlijk het water op de juiste plekken zien te krijgen.
   
  Middels plan van aanpak, offerte FA Loohuis Installaties en zelfredzaamheid werd dit mooie plan gepresenteerd richting de RABO bank en werden we middels een mooie Cheque a €7.500,00 door de directeur Robin Geerdink beloond voor ons plan.
   
  De uitvoering zal plaats vinden aan het eind van dit seizoen, zodat het sproeien in de komende zomer kan plaatsvinden. 
  Rabobank, nogmaals bedankt voor deze mooie samenwerking met onze mooie voetbalvereniging.