Trainersstaf VV Saasveldia 2020/2021 compleet

Hoe apart de wereld er op dit moment ook uitziet en wanneer en hoe we weer gaan voetballen is allemaal een onzeker verhaal. Het betaalde voetbal met of zonder publiek, Het EK van 2020 naar 2021 en kunnen we ├╝berhaupt starten met seizoen 2020/2021?

Als bestuur van VV Saasveldia zullen we ons toch moeten voorbereiden op komend seizoen en in ieder geval de randvoorwaarden optimaal invullen.

We kunnen jullie gelukkig mededelen dat we bijna alle trainersposten ingevuld hebben. Hierbij het overzicht welke trainers we hebben vastgelegd voor komend seizoen:

Zoals bekend is Rob Roelofs aangesteld als Hoofdcoach bij Saasveldia 1.

We zijn zeer blij dat we Olaf Pol als trainer bij Saasveldia 2 hebben kunnen vastleggen.

Tevens heeft Gert Kampjes aangegeven ook volgend jaar actief te zijn als keeperstrainer voor zowel jeugd als senioren.

Bij de jeugd zijn de volgende trainer-coaches aangesteld:
JO19: Erwin Rolefes
JO17: Pieter Geerdink
JO15: Martijn Lucas
MO16/17: Maykel Silderhuis
JO13: Teun Rikhof / Robin Oosterik
JO11: Gijs Hesselink

Voor het dames elftal (zondag) zijn we nog op zoek voor een trainer (trainingen 2x in de week, zondag wedstrijd). Mocht je zelf interesse hebben of iemand weten die dit team wil trainen, van harte welkom om het door te geven aan Harrie Russchenkamp of Joost Lotgerink Bruinenberg.

Tevens zijn we op zoek naar een trainer voor het 3e elftal (trainingen 2x in de week, zondag wedstrijd). Ook hierbij, graag doorgeven als je zelf interesse hebt en/of je iemand weet die dit zou willen.

Met sportieve groet,

Bestuur VV Saasveldia